مراسم تکریم و معارفه معاونین اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی واحد

به گزارش روابط عمومی طی حکمی از سوی دکتر نوابخش مشاور ریاست دانشگاه و معاون هماهنگی در استان، دکتر سید محمود خراسانی کیاسری، دکتر علی مظلومی فر و دکتر انصاری به ترتیب  بعنوان معاونتهای اداری و مالی،  دانشجویی و فرهنگی در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهری، منصوب شدند.

در این مراسم که با حضور هیات رئیسه واحد برگزار گردید، دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری افزود: مسئولیت، امانتی است که به انسان سپرده می شود و افرادی که بعنوان مسئول در قسمتهای مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی معرفی می شوند، باید با تمام توان در جهت پیشبرد و حفظ منافع سازمان خود تلاش و کوشش نمایند .

وی ضمن تقدیر از زحمات دکتر یوسفیان، دکتر فرجاد و دکتر ارجمندفر در سمت معاونت های فرهنگی، اداری و مالی و دانشجویی واحد، به زحمات و تلاشهای ارزشمند معاونین خود در زمان مسولیتشان اشاره کرد و افزود: این عزیزان در مدت زمان مسئولیت خود برای سربلندی این واحد دانشگاهی از هیچ گونه تلاشی دریغ نکردند که این جانب بر خود لازم می دانم از تلاش و زحمات این بزرگواران قدردانی نمایم.

وی با بیان اینکه تغییرات برای سازمانها یک فرصت است نه یک تهدید، افزود: تلاشمان این است که با همدلی و همکاری بتوانیم مراحل پیشرفت واحد در تمامی زمینه ها را هرچه سریع تر فراهم نمائیم که امیدوارم با یاری خداوند متعال و همکاری همه جانبه مسئولین شاهد این مهم باشیم.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری در ادامه به رزومه و کارنامه مدیریتی دکتر خراسانی، دکتر مظلومی فر و دکتر انصاری اشاره کرد و افزود: امیدواریم تجربه های ارزشمند این عزیزان باعث موفقیت و پیشرفت روزافزون واحد در تمامی عرصه ها باشد.

این مقام دانشگاهی در پایان با بیان اینکه از حوزه های مختلف واحد انتظارات زیادی می رود و باید با مدیریت صحیح در راستای برنامه های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت گام بردارند، افزود: امیدوارم همه حوزه های واحد با ارائه برنامه های کاری خود و مطابق با قوانین، مقررارات دانشگاه آزاد اسلامی و با پیروی از رهنمودهای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه بتوانند بیش از گذشته نسبت به انجام وظیفه خطیر خود در دانشگاه اقدام نمایند.

در پایان دکتر خراسانی، دکتر مظلومی فر و دکتر انصاری ضمن تقدیر از دکتر موسوی در اعتماد و سپردن مسئولیت خطیر دانشگاهی، در سخنانی جداگانه به بیان برنامه های خود پرداختند .

گفتنی است در پایان احکام صادره توسط دکتر سیدفرج الله موسوی رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری به دکتر سید محمود خراسانی کیاسری، دکتر علی مظلومی فر و دکتر انصاری به عنوان معانت های، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی اعطا گردید و دکتر عباس ارجمند فر و دکتر سیستانی که مسئولیتهای معاونت دانشجویی و دانشکده معلمان را عهده دار بودند با توجه به اتمام دوره مسئولیتشان در احکامی جداگانه از طرف دکتر سید فرج الله موسوی رئیس واحد به سمتهای رئیس دانشکده معلمان و دبیرخانه هیات علمی منصوب و احکام نامبردگان به آنها تحویل گردید.

چهارشنبه ۱۰ دى ۱۳۹۳  ۸:۴۸

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵  ۱۲:۳۱:۱۸
تعداد بازديد از اين خبر : 1199
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.