قهرمان تیم حوزه اداری و مالی در مسابقات فوتسال اساتید و کارکنان واحد

مسابقات فوتسال اساتید و کارکنان واحد به مدت یک هفته در سالن ورزشی چند منظوره امام علی(ع) برگزار و با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد.

در این مسابقات  2 گروه 4 تیمی با هم به رقابت پرداختند که بعد از 18 مسابقه در دوره مقدماتی 4 تیم به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند و در خاتمه بعد از 4 مسابقه تیم های حوزه اداری و مالی و دانشجویی به  دور نیمه نهایی راه یافتند که در نهایت تیم حوزه اداری و مالی به مقام قهرمانیو تیمهای دانشجویی و انتظامات به ترتیب مقامهای دوم و سوم این مسابقات را کسب و تیم هیات علمی  نیز کاپ اخلاق را از آن خود کرد .

دکتر مظلومی فر معاون دانشجویی در مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی که با حضور اعضای هیات رئیسه و جمع کثیری از کارکنان در سالن ورزشی امام علی برگزار گردید، ضمن تقدیر از مساعدت دکترسیدفرج الله موسوی رئیس واحد و ابراز خرسندی از برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان، افزود: لازمه انجام کار و امور روزانه عقل سالم است و عقل سلیم در بدن سالم است و ما باید با حمایت های بیشتر، استادان و کارکنان را به ورزش و تحرک جسمانی بیشتر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات ورزشی باعث ایجاد روحیه، همدلی، رفاقت  و حفظ و ارتقای سلامت و نشاط عمومی استادان و کارکنان و خانواده‌ها  می گردد، افزود: این مسئله برای ما بسیار مهم و حائز اهمیت است و امیدوارم  همواره شاهد برگزاری اینگونه مسبقات باشیم.

در ادامه محسن رضوانی مسول تربیت بدنی واحد ضمن تقدیر از نگاه ویژه دکتر موسوی و معاونین واحد بیان داشت :این مسابقات به همت حوزه معاونت دانشجویی و با استقبال گسترده کارکنان به مدت 5 روز در سالن ورزشی چند منظوره امام علی(ع) برگزار گردید و در فینال این مسابقات تیم فوتسال حوزه اداری و مالی با برتری بر تیم حوزه معاونت دانشجویی به مقام قهرمانی دست یافت.

گفتنی است این دوره مسابقات فوتسال تحت عنوان ورزش، نشاط ، سلامتی بین کارکنان واحد یادگار مام خمینی(ره) شهرری برگزار شد و در پایان به مقام‌های بر‌تر مسابقات، جام و جوایز اهدا شد.

بر این اساس اعضای تیم حوزه اداری و مالی به مربیگری قاسم صفی نیا و سرپرستی سیدمحمود خراسانی کیاسری به شرح ذیل می باشد.

آقایان رحمان امینی، مرتضی فردی، صادق آدینه، سعید عبدالغفاری، محمد شیرازی، حسین عبدی، رسول قلی زاده، یوسف تقی زاده، رضا خدیر، ، سید عباس شاهچراغی، مرتضی عسگری.

يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۴  ۹:۵۱

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۲۲:۱:۱۱
تعداد بازديد از اين خبر : 801
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.