میزبانی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در ایام نوروز از ۶۰۰ میهمان نوروزی

مسئول ستاد اسکان مسافران نوروزی واحد یادگار امام خمینی(ره) گفت : بیش از ششصد نفر از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در ایام تعطیلات نوروزی میهمان این واحد دانشگاهی بودند.

دکتر سیدمحمود خراسانی کیاسری معاون اداری و مالی واحد با اعلام این خبر افزود : با توجه به دستور العمل سازمان مرکزی و تاکید دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه در خصوص تامین شرایط و امکانات رفاهی لازم جهت اسکان همکاران اداری و اعضای هیات علمی مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در ایام تعطیلات نوروزی، ستاد استقبال از میهمانان نوروزی در واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری از ۲۸ اسفند ماه93 کار خود را آغاز و تا ۱۴ فروردین ماه سال جاری نیز به فعالیت خود را ادامه داد.

وی گفت: از زمان تشکیل ستاد درخواست های ثبت نام از متقاضیان اسکان از واحد ها و مراکز علمی در سراسر کشور تا پایان اسفند بیش از 600 نفر درخواست اقامت در واحد یادگار امام(ره)شهرری داشته اند و با توجه به ظرفیت های این واحد دانشگاهی و مساعدت های ویژه دکتر سیدفرج الله موسوی ریاست واحد همه اقدامات لازم  برای اسکان و اقامت همکاران گرامی انجام پذیرفت .

دکتر خراسانی کیاسری ادامه داد : با توجه به نظر مساعد ریاست محترم واحد و در راستای تکریم میهمانان نوروزی، خوابگاه 16 واحدی دانشگاه که از مجموعه های اقامتی مجهز و مطلوب نوروزی و دارای امکانات رفاهی و اقامتی مناسب می باشد در ایام تعطیلات نوروزی میزبان همکاران دانشگاهی بوده است.

وی در پایان از تلاش شبانه روزی و بی وقفه مهندس یوسف تقی زاده، رضا خدیر، محمد رضا مختاری و رسول قلی زاده تقدیر و تشکر کرد و افزود: رضایت و خرسندی میهمانان ، کیفیت خدمات ارائه شده به مسافران نوروزی، برخورد مناسب اعضای ستاد با میهمانان و ارتباط مداوم اعضای ستاد مرکزی اسکان مستقر در میهمانسرای واحد از جمله اقدامات ارزشمندی بوده است که در این ایام توسط مسئولین ستاد اسکان مسافران نوروزی واحد یادگار امام خمینی(ره)به نحو شایسته ای انجام پذیرفته است.

نصب بنرهای خیرمقدم، فراهم کردن امکانات رفاهی محل اسکان، راهنمای شهر و بروشور جهت میهمانان و فراهم کردن بازدید میهمانان از اماکن مذهبی و تاریخی شهرستان ری نظیر حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) برج طغرل، چشمه علی، بی بی شهربانو و دیگر اماکن سیاحتی و گردشگری از جمله مهمترین فعالیت های ستاد اسکان سال 94 این واحد بوده است.

گفتنی است واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری با جمعیتی بیش از 30 هزار دانشجو و تعداد 67 هزار فارغ التحصیل یکی از بزرگترین مجموعه آموزش عالی در سطح کشور می باشد .

دوشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۴  ۹:۱۲

آخرين تاريخ بازديد : جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۹:۲۸:۸
تعداد بازديد از اين خبر : 796
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.